Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πρώτα first party next-gen exclusives θα έρθουν το 2021 στo Xbox Series X

*
Η επένδυση της Microsoft στα Xbox Game Studios είναι σημαντική και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του πότε θα έρθουν τα πρώτα σημαντικά αποκλειστικά next-gen games για το Xbox Series X. Όπως δήλωσε ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios, στο MCV, όλες οι first party παραγωγές του 2020 και του 2021 θα είναι cross-gen, έτσι ώστε να μην μείνει παραπονεμένος κανένας κάτοχος οποιασδήποτε έκδοσης Xbox. Όπως φαίνεται από τη συνέντευξη, το λανσάρισμα του Xbox Series X δεν θα έχει κάποιο αποκλειστικό next-gen game και η Microsoft θα δουλέψει ώστε να δείξει την ισχύ της κονσόλας με επιλεγμένα games όπως το Halo.



«Η σκέψη μας είναι να έχουμε ένα ή δύο IPs τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην κονσόλα στο λανσάρισμά της και θα εκμεταλλεύονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Το ένα από αυτά είναι το Halo Infinite», σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας. Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Απο οτι καταλαβαινω, ουσιαστικα απο το 2022 θα αρχισουν τα exclusives, αφου μιλαμε για 12 μηνες χωρις αυτα. Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι. Τι τη βγαζουν τοτε τοσο νωρις την κονσολα;

      • pankar94
      • Καλά ότι να ναι λες ρε φίλε. Γιατί η σονυ ποτε νομίζεις θα βγάλει τα παιχνίδια; Και μην πεις το tlou 2. Αυτό είναι παιχνίδι ps4 κανονικά. Δηλαδη εσυ δεν παίζεις multiplarforms αλλα μονο τα exclusives ε ; Το ότι έβγαλε η σονυ τα top παιχνίδια σε πωλήσεις στο ps store και δεν υπήρχε ούτε ένα αποκλειστικό τι σου λεει;

        • sdragon
        • Η Sony φίλε μου εν έχει λόγο να βιαστεί, σε αντίθεση με τη Microsoft. Αποδείχτηκε ότι τη διαφορά τη κάνουν τα exclusives και όχι τα multiplatforms.

        • PORTAL
        • Η Sony μεσα στον πρωτο χρονο θα βγαλει τουλαχιστον 3 exclusives. Εγω ειμαι καποιος που τα PS4 exclusives δεν του πολυαρεσαν. Horizon Zero Dawn ενα μετριοτατο copy/paste παιχνιδι, God of War χαλασανε μια επικη σειρα και την καναν cinematic αηδια, Uncharted τα βαριεμαι. Αλλα ακομη κι ετσι, η μια κονσολα υπερεχει της αλλης. Λανσαρισμα κονσολας χωρις εστω ενα exclusive στον οριζοντα ουτε που θυμαμαι να εχει ξαναγινει. Μονο τα ξεφτερια της Microsoft το σκεφτηκαν κι αυτο.

*